Berlucci, promovare pe Internet

Berlucci, promovare pe Internet

22 mai 2007

Internetul si imobiliarele



Berlucci lanseaza in aceasta luna un proiect care leaga Internetul de piata imobiliara din Iasi, apoi treptat cu cea din intreaga Moldova.
Site-ul
http://www.investromania.info/ se adreseaza pe de o parte strainilor care vor sa investeasca in Iasi si in Moldova. Serviciile complete precum infiintarea de societati, servicii topografice, notariale, de traducere, consultanta imobiliara usureaza munca strainilor si elimina toata bataia de cap. Cei din echipa http://www.investromania.info/ se ocupa de tot ce este nevoie pentru client.

Proiectul are misiunea sa ridice investitiile imobiliare straine din Moldova la nivelul celor din Ardeal, Banat sau Muntenia, mai ales ca in zona noastra preturile sunt mai mici, si prin urmare interesul poate fi mai mare.
Desi sustinem Internetul ori de cate ori este nevoie in fata celor care nu ii recunosc adevaratul potential nu vrem sa spunem ca ideile noastre sunt capitale pentru orice afacere. Dar exista domenii in care avantajul este imens. Imobiliarele este unul dintre ele. Datorita portalului
http://www.investromania.info/ orice strain de pe glob va cunoaste situatia si oferta imobiliara de la Iasi. Mai cunosti un alt mijloc care sa faca acest lucru posibil atat de usor? Nu ti se pare util ca atunci cand cumperi un teren sa afli informatii despre poztionare, utilizati, zona, potential si sa si vezi imagini concrete chiar daca te afli la mii de km distanta? Apoi sa decizi daca il vizitezi sau nu.

Ce aduce acest portal pentru tine daca esti vanzator?In primul rand posibilitatea de a expune marfa ta catre o piata europeana, dornica de expansiune. Apoi experienta unei echipe care ea insasi face investitii imobiliare. Nu in ultimul rand comisionul 0 la vanzator. Nu te costa nimic sa incerci prin noi si iti facem o prezentare detaliata, completa si eficienta a ofertei tale pentru piata europeana in 5 limbi straine.

Prin Internet ajungem la tine. Apoi de la tine in toata Europa si chiar America. Simplu. Intr-o secunda.

Niciun comentariu: